fruit_vakantie_betuwe_edited.jpg
Logo Schilderen in de Betuwe groot.png

Privacy


PRIVACYVERKLARING 

1 februari 2022

 

Jouw privacy is voor Schilderen in de Betuwe van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we voor het verzorgen van een schildercursus allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van je bijhouden, neem dan contact met Merel op:

Wij hebben een zogeheten functionaris voor gegevensbescherming. Deze persoon is verantwoordelijk voor de privacy binnen onze organisatie. Onze functionaris voor gegevensbescherming heet Merel Feenstra en is bereikbaar per e-mail op info@merel-art.nl en per telefoon op +31(0)6-22987411 voor al uw vragen en verzoeken.

 

Afhandelen informatie-aanvraag/reservering
Wanneer je bij ons informatie aanvraagt of een reservering maakt, gebruiken wij jouw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Ook krijgen wij informatie over jouw betaling van jouw bank. Wij bewaren deze informatie tot jouw workshop/schilderles/schilderweekend is geweest en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

 

Updates
Wij willen je graag informatie geven over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij via social media en via e-mail (wanneer je daarvoor toestemming hebt gegeven).

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven jouw persoonsgegevens nooit aan andere bedrijven of instellingen alleen als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). Wij werken niet met andere bedrijven samen. Geen ander bedrijf zal dus jouw persoonsgegevens van ons krijgen.

 

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang
Wij zorgen dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze diensten/ ons aanbod verandert, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

 

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

 

Je hebt de volgende rechten:

– uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
– inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
– het laten corrigeren van fouten
– het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
– intrekken van toestemming
– bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

 

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen
Als je vindt dat wij jou niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens
Schilderen in de Betuwe

Voorstraat 89-b, Asperen

info@merel-art.nl
+31(0)6-22987411