top of page
fruit_vakantie_betuwe_edited.jpg
Logo Schilderen in de Betuwe groot.png

Algemene Voorwaarden


van Schilderen in de Betuwe

 

Voor elke inschrijving geldt dat deze pas definitief is als de betaling binnen is. Gelieve dus vooraf te betalen, uiterlijk drie weken voordat de workshop of cursus begint. Als je niet op tijd betaalt, kan je plek naar iemand anders gaan. ​

 

Het cursusgeld kan niet terugbetaald worden bij annulering van je inschrijving korter dan twee weken voor aanvang van de cursus/workshop. Wel kan de inschrijving aan iemand worden doorgegeven.

 

Wanneer het minimale deelnemersaantal niet wordt bereikt, dan ontvang je uiterlijk een week van tevoren bericht en krijg je je geld terug, of zoeken we samen naar een ander moment. De minimale deelname bestaat uit 3 personen.

 

Bij grotere groepen kun je contact opnemen. Heb je zelf een groepje vanaf 4 personen, dan kun je een eigen datum met Merel afspreken. We verwachten dat je zorgvuldig omgaat met de ruimte en de materialen.

 

Mocht een workshop niet door kunnen gaan vanwege een lockdown of andere covid19 - maatregel vanuit de overheid, dan zoeken we samen naar een andere datum/invulling ofwel krijg je het volledige bedrag teruggestort.

Mocht je ergens niet tevreden over zijn, zeg het Merel.

 

Contactgegevens
Schilderen in de Betuwe

Voorstraat 89-b, Asperen

info@merel-art.nl
+31(0)6-22987411

bottom of page