Schildercursus bij 

Bed & Breakfast Bottesteyn

ONTDEK DE BETUWE OP JOUW MANIER

De schildercursussen staan nu gepland voor het voorjaar van 2021, zodra de bloesem er weer is en het hopelijk ook allemaal weer mag van de overheid.

 

Deze kleinschalige cursussen met max. 5 deelnemers, zijn gericht op het uitleven van de individuele teken- en schilderwensen. De cursus wordt gegeven door Merel Feenstra van de Kunstverdieping. Niets moet en alles kan! De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Iedere cursist zal op zijn niveau individueel begeleid worden, waarbij er geen sprake is van competitie. Tijdens deze schildercursus kijken we samen naar jouw schilderwensen en wat je wilt leren. Ook zullen we zo veel mogelijk ‘en plein air’ werken. 

Er wordt geschilderd met acrylverf, olieverf en aquarelverf van uitstekende kwaliteit. Elke cursist krijgt een ezel en schetsmaterialen en kwaliteitspenselen in bruikleen. Alle schildersdoeken, papiersoorten en verf zijn bij de cursusprijs inbegrepen. 

PROGRAMMA

Vrijdag

Vrijdagochtend ontvangen we je graag bij het Bed & Breakfast Bottesteyn vanaf 11.00 uur met koffie/thee en zoete versnapering. Na een heerlijke lunch  start de schilderles om 13.00 uur en wordt de les vervolgd tot 16.00 uur (loopt meestal uit). 

 

Het avondeten is om 19.00 uur, dus je hebt dan voldoende tijd om het terrein te verkennen, of om rustig bij te komen met een drankje in je comfortabele kamer. Voel je ook welkom voor een aperitief in de sfeervolle lounge van B&B Bottesteyn. 

 

Zaterdag

Zaterdag zijn er na het uitgebreide ontbijt in de zonnige oranjerie van B&B Bottesteyn (bij mooi weer buiten) ook weer lessen van 11.00-13.00 uur. Zaterdag-middag kun je voor een kleine vergoeding een dagdeel inspiratie opdoen in het Oranje museum in het oude vestingstadje Buren. Blijven schilderen kan natuurlijk ook. Net wat het weer ook toelaat. Plezier in het creëren en genieten staat centraal tijdens deze creatieve dagen. Zaterdagavond kan er (naar wens) met elkaar gegeten worden in een van de vele restaurants in de nabije omgeving van de B&B.

Zondag

Na het ontbijt gaan we afhankelijk van het weer lopend (of met de auto van De Kunststudio) naar een buitenlocatie midden in de natuur om daar te schilderen.

Ook is er een mogelijkheid dat we het nabijgelegen Landgoed de Mariënwaerdt bezoeken. Bij slecht weer zullen we gaan schilderen in het atelier van Merel bij B&B Bottesteyn.

 

Tijdens de lunch op locatie zullen Marion / Merel jullie meer vertellen over de rijke historie van deze omgeving. 's Middags schilderen we samen verder en gaan we tegen 15.00 uur de gemaakte werken bewonderen en proosten op alle resultaten van een geslaagd schilderweekend!

 

We verzorgen een kleine snack zodat iedereen met goede zin zijn/haar spullen kan pakken en na een heerlijk weekend weer naar huis gaat.

De schilderweekends raken snel ‘vol’ doordat we een maximum van 5 cursisten per weekend aanhouden.

 

 

Corona proof

Uiteraard houden wij afstand en vragen wij cursisten mondkapjes te dragen en thuis te blijven bij klachten.

Inschrijven onder voorbehoud

Je kunt je al inschrijven voor een schilderweekend dit voorjaar. Jouw inschrijving is onder voorbehoud, dit wil zeggen: je betaalt nog niets.

 

We registreren hiervoor alleen jouw naam en het weekend dat je wilt komen schilderen. Zo ben je nu al zeker van een plek dit voorjaar in deze populaire schildercursus. Uiterlijk twee weken van te voren hoor je of de cursus doorgaat en word je pas om een betaling gevraagd. 

Ook als je bij B&B Bottesteyn wilt blijven slapen geldt dat jouw reservering onder voorbehoud is. Je geeft zelf alleen je naam en de data door dat je wilt blijven slapen. Betaling volgt pas later.

INSCHRIJVEN KLIK HIER

WIJ HEBBEN ER ZO'N ZIN IN!

 Meer informatie: Merel Feenstra,  telefoon / whatsapp: 06 - 2298 7411 

logo_bottesteyn.png
  • Facebook
  • Instagram